Τελευταία ενημέρωση 15:00:07 (24/07/2024)

Τελευταία ενημέρωση: 15:00:07 (24/07/2024)

Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες;

Οι επιχειρήσεις συχνά αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της έλλειψης πληροφοριών σχετικά με τον ανταγωνισμό τους. Η ανεπάρκεια πληροφοριών μπορεί να καθιστά δύσκολο τον προσδιορισμό της κατάστασης των τιμών στην αγορά.

Μέσω της υπηρεσίας μας, παρέχουμε σε επιχειρήσεις πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες τιμές των βασικών καταναλωτικών προϊόντων σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, προσφέρουμε εξειδικευμένες αναφορές που προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Αυτές οι αναφορές περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες τιμές των προϊόντων και την κατάσταση των τιμών σε διάφορα Super Market. Με αυτές τις αναφορές, οι επιχειρήσεις μπορούν να παρακολουθούν την τιμολογιακή πολιτική των ανταγωνιστών τους και να λαμβάνουν αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα.

Πως βοηθάει τις επιχειρήσεις ο Noikokyris;

Τι είναι ο Noikokyris;

Το project Noikokyris.gr αποτελεί μόνο ένα μικρό κομμάτι της εκτεταμένης προσπάθειας που αναπτύσσουμε στην ATOMIC. Στην ATOMIC, διαθέτουμε τεχνογνωσία που αντιπροσωπεύει τη σύγκλιση της επιστήμης και της τεχνολογίας, δημιουργώντας εξαιρετικά εργαλεία για την παρακολούθηση των τιμών. Σε έναν κόσμο που προωθεί τα γρήγορα καταναλωτικά αγαθά (FMCG), αποτελούμε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να μένετε συνεχώς ενημερωμένοι.

Οι τρεις βασικοί πυλώνες της εργασίας μας περιλαμβάνουν:

  • Επιστήμη Δεδομένων
  • Προηγμένες Στατιστικές
  • Ειδικοί Τεχνολογίας Πληροφορικής

Μέσα από αυτούς τους τρεις πυλώνες, μετασχηματίζουμε την αγορά σε ένα ευρύ πεδίο γνώσης και δυνατοτήτων, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να κατανοήσουν την αγορά τους και να λάβουν πλήρως ενημερωμένες αποφάσεις.

Για να συνεργαστεί κάποιος με τον Noikokyri σε μια αποτελεσματική διαδικασία, χρειάζεται να κατανοήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

1

Συμπληρώνετε τη Φόρμα Επικοινωνίας

Παραθέτετε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας και τις ανάγκες σας επιγραμματικά, ώστε να προετοιμάσουμε τη συνάντηση μας.

2

Κλήση για Κατανόηση Αναγκών

Ακολούθως, γίνεται μία αναγνωριστική συνάντηση διαδικτυακά, με σκοπό την εμβάθυνση στις ανάγκες σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της κλήσης, κατανοούνται αναλυτικότερα οι στόχοι και οι προσδοκίες.

3

Ορισμός Στόχων

Με βάση την κατανόηση των αναγκών, ετοιμάζουμε την αναφορά η οποία θα έχει όλα τα βασικά στοιχεία που σας ενδιαφέρουν και θέλετε να παρακολουθείτε καθημερινά.

4

Έναρξη της Συνεργασίας

Τέλος, η συνεργασία ξεκινά με τον Νοικοκύρη. Η παρακολούθηση των προϊόντων που σας ενδιαφέρει θα στέλνεται σε μία αναφορά καθημερινά από εμάς.

Πως κάποιος μπορεί να συνεργαστεί με τον Noikokyri;

Επικοινωνήστε μαζί μας