Τελευταία ενημέρωση 15:33:16 (24/07/2024)

Τελευταία ενημέρωση: 15:33:16 (24/07/2024)

Διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

Εμείς στoν noikokyris.gr δεσμευόμαστε να σεβόμαστε και να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η παρούσα δήλωση Πολιτικής Απορρήτου περιγράφει τις πρακτικές μας όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στον ιστότοπο της noikokyris.gr.

Κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο της noikokyris.gr ή με άλλον τρόπο υποβάλλετε τα προσωπικά σας δεδομένα, αποδέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται σε αυτή τη δήλωση.

Το ποια προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούμε μέσω του διαδικτυακού μας τόπου εξαρτάται από το τι κάνετε εσείς σε κάθε σας επίσκεψη, από το ποιες υπηρεσίες ζητάτε και εφόσον μας δώσετε τη ρητή σας συγκατάθεση.

Ποιοι είμαστε

O noikokyris.gr είναι κατά την ορολογία του ΓΚΠΔ ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων για τα προσωπικά δεδομένα που διαθέτει και επεξεργάζεται πάντα, όμως, με τη ρητή συγκατάθεση των υποκειμένων των δεδομένων, δηλαδή των φυσικών προσώπων.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του noikokyris.gr και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για τις τιμές των προϊόντων των Super Market, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα και ηλεκτρονική διεύθυνση).

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του noikokyris.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο κατ’εφαρμογή του ΓΚΠΔ, του ν.4624/2019 καθώς και όλων των οικείων διατάξεων.

Η σελίδα noikokyris.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα κοινοτική και ελληνική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του noikokyris.gr.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα noikokyris.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του noikokyris.gr (μέσω της χρήσης cookies) προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του ΓΚΠΔ και του ν.4624/2019.

Απόρρητο συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από το χρηστή /μέλος στο noikokyris.gr είναι εμπιστευτικές και το noikokyris.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

  • Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
  • Το noikokyris.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των χρηστών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
  • Στην περίπτωση που το noikokyris.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
  • Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και τη διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
  • Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Πληροφορίες που ζητάμε από εσάς

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα noikokyris.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας και το όνομα σας) μόνο όταν γίνετε μέλος ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας e-mail.

Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα: Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να παράσχουμε με ασφάλεια τις υπηρεσίες μας σε εσάς, όπως επίσης και για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας ως χρήστη. Πιο αναλυτικά μας διευκολύνουν στην καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών μας, στην καλύτερη ενημέρωσή σας για τις τιμές των προϊόντων και στην ανταπόκριση που δείχνετε προς αυτά, όπως επίσης για να εφαρμόσουμε καλύτερες πρακτικές προωθητικών ενεργειών (marketing).

Πως επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα: Η επιχείρησή μας έχει οικοδομηθεί πάνω στην εμπιστοσύνη που μας έχουν οι πελάτες μας. Για να εδραιώσουμε το απόρρητο των πληροφοριών που μας παρέχετε εφαρμόζουμε όλα τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που απαιτούνται προς το σκοπό αυτό και ειδικότερα:

  1. Συλλέγουμε μόνο εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται και απαιτούνται για να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας.
  2. Δεν αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν εξωτερικό φορέα ή τρίτο πρόσωπο χωρίς την συγκατάθεσή σας εκτός αν αυτό επιβάλλεται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση και μετά από προηγούμενη ενημέρωσή σας.
  3. Διατηρούμε πάντα ενημερωμένα τα αρχεία μας με τα προσωπικά σας δεδομένα.
  4. Διαθέτουμε αυστηρά μέτρα ασφαλείας, σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορούν σε μεγάλο βαθμό να αποτρέπουν τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και την αντίστοιχη διαρροή αυτών.
  5. Το προσωπικό της noikokyris.gr τηρεί αυστηρά τους κανόνες εμπιστευτικότητας φορέα.
  6. Είναι δυνατόν να επεξεργαζόμαστε τμήμα ή το σύνολο των προσωπικών δεδομένων σας για στατιστικούς λόγους προκειμένου να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες προς εσάς υπηρεσίες μας. Ο κάθε επισκέπτης/χρήστης, όμως, μπορεί να επικοινωνήσει με τον διαχειριστή της ιστοσελίδας μας προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη του προσωπικού του αρχείου/λογαριασμού, και ενδεχομένως να ζητήσει την διόρθωση αυτού ή ακόμα και την διαγραφή του.

Αρχές που διέπουν το marketing της noikokyris.gr

  1. Data permission (άδεια για την απόκτηση δεδομένων)

    Το σημείο αυτό αφορά στο πως διαχειριζόμαστε τη συγκατάθεση των χρηστών μας στις email καμπάνιες μας. Στο εξής με πολύ ξεκάθαρο, πληροφοριακό και άμεσο τρόπο με μια «καθαρή» καταφατική εντολή θα πρέπει να παίρνουμε την συγκατάθεση του χρήστη. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πρακτικά πως πελάτες, συνεργαζόμενοι φορείς, συνεργάτες και όλο το ευρύ κοινό πρέπει φύσει και θέση να δηλώνει πως θέλει να τους στέλνεις το υλικό σου. Δεν έχουμε προεπιλεγμένη επιλογή στα email μας επειδή υποθέτουμε και νομίζουμε πως ο χρήστης θέλει να είναι μέρος της λίστας μας. Δεν κάνουμε καμμιά marketing ενέργεια με τα στοιχεία κάποιου υπό σύσταση.

  2. Data access (πρόσβαση στα δεδομένα)

    Ο Κανονισμός προσφέρει το δικαίωμα στον καθένα να αποκτήσει τον έλεγχο στο πως συλλέχθηκαν και χρησιμοποιούνται τα προσωπικά του δεδομένα. Είναι ευθύνη του marketer να παρέχει εύκολη και άμεση πρόσβαση του χρήστη στα στοιχεία του και να του δίνει την δυνατότητα να αποσύρει την συγκατάθεσή του αν το επιθυμεί. Πιο πρακτικά έχουμε ένα συγκεκριμένο email marketing template όπου δίνουμε την δυνατότητα στον χρήστη να κάνει unsuscribe από την λίστα μας.

  3. Data focus (εστίαση σε ποια δεδομένα χρειαζόμαστε)

    Με τον ΓΚΠΔ δικαιολογούμε γιατί χρειαζόμαστε την συγκεκριμένη πληροφορία που ζητάμε.

Νόμιμη βάση επεξεργασίας

Σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ η επεξεργασία πρέπει να στηρίζεται σε μια νόμιμη βάση. Η βάση που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να είναι μια ή περισσότερες από τις εξής:

  • Η εκπλήρωση μιας σύμβασης
  • Η συμμόρφωση της εταιρείας με ένα νομικό ή κανονιστικό καθήκον
  • Η συγκατάθεση σας όπως π.χ όταν επιλέγετε την αποστολή ενημερωτικών emails ή newsletters.
  • Η ικανοποίηση έννομων συμφερόντων της εταιρείας μας όπως η άμεση εμπορική προώθηση, η πρόληψη απάτης, η διασφάλιση της ασφάλειας του δικτύου και των πληροφοριών.

Σε ποιους κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα: Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων μας αποτελεί κύριο μέλημα της noikokyris.gr. Γι’ αυτό το λόγο η οποιαδήποτε κοινοποίηση προς τρίτους των πληροφοριών σας γίνεται πάντοτε εφόσον έχουμε την ρητή συγκατάθεσή σας εκτός εάν αυτό προβλέπεται από νόμο ή δικαστική απόφαση.

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ανηλίκων: Εάν είστε κάτω των 16 ετών, παρακαλούμε να λαμβάνετε την συγκατάθεση των γονέων ή του κηδεμόνα σας προτού δώσετε οποιαδήποτε πληροφορία.

Για πόσο χρόνο διατηρούμε τα δεδομένα σας

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα τα χρειαζόμαστε και για τον σκοπό τον οποίο τα διατηρούμε ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας. Για να καθορίσουμε το χρονικό διατήρησής των προσωπικών σας δεδομένων χρησιμοποιούμε τα εξής κριτήρια:

  • Όταν συμμετέχετε σε κάποια διαφημιστική προσφορά διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όλη την διάρκεια της προσφοράς.
  • Όταν επικοινωνείτε μαζί μας για την υποβολή κάποιου ερωτήματος διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όλη την διάρκεια που απαιτείται για την επεξεργασία του ερωτήματος σας.
  • Όταν δημιουργείται ένα λογαριασμό, διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μέχρι να μας ζητήσετε να τα διαγράψουμε.
  • Όταν έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας για κοινοποιήσεις άμεσης εμπορικής προώθησης διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μέχρι να καταργήσετε την έγγραφή σας ή να ζητήσετε τη διαγραφή της.
  • Όταν εγκαθίστανται cookies στον υπολογιστή σας βλ. σχετική παράγραφο για τα cookies.
  • Ενδέχεται να διατηρήσουμε κάποια προσωπικά σας δεδομένα είτε για την προβολή των αξιώσεων μας ενώπιον των δικαστηρίων ή για στατιστικούς ή για ιστορικούς σκοπούς.

Διαγραφή Λογαριασμού και Διαγραφή Προσωπικών Δεδομένων

Όταν δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα ανωνυμοποιούμε ώστε να μην είναι δυνατή η ταυτοποίησή σας από αυτά.

Αν παρόλα αυτά θέλετε να διαγράψετε το λογαριασμό σας μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα https://noikokyris.gr/profile και να πατήσετε το κουμπί Διαγραφή Λογαριασμού.

Επίσης μπορείτε να μας στείλετε email στο hello @ noikokyris .gr με θέμα «Διαγραφή Λογαριασμού» και θα προχωρήσουμε στην διαγραφή του λογαριασμού σας.

Κατάρτιση προφίλ

Όταν αποστέλλουμε ή προβάλλουμε εξατομικευμένες ανακοινώσεις ή περιεχόμενο, ενδέχεται να χρησιμοποιούμε κάποιες τεχνικές που προσδιορίζονται ως «κατάρτιση προφίλ» (δηλαδή κάθε μορφή αυτοματοποιημένης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που συνίστανται στη χρήση των εν λόγω δεδομένων για την αξιολόγηση ορισμένων προσωπικών χαρακτηριστικών ενός φυσικού προσώπου). Έχετε το δικαίωμα άρνησης της «κατάρτιση προφίλ».

Ακρίβεια Δεδομένων και Ευθύνες σας

Είναι σημαντικό τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς να είναι ακριβή και επικαιροποιημένα. Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να μας ενημερώνετε το συντομότερο εάν κάποια πληροφορία σας αλλάξει ή είναι λάθος κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας.

Τα δικαιώματά σας ως φυσικά πρόσωπα:

  • Δικαίωμα στην ενημέρωση
  • Δικαίωμα στην πρόσβαση
  • Δικαίωμα στην διόρθωση
  • Δικαίωμα στην διαγραφή «λήθη»
  • Δικαίωμα εναντίωσης στην άμεση εμπορική προώθηση, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ
  • Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης για την επεξεργασία των δεδομένων σας
  • Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

Χρήση Cookies

Το noikokyris.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το noikokyris.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα Cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες αλλά και μας επιτρέπουν να σας παρουσιάσουμε διαφημιστικό & επιμορφωτικό περιεχόμενο σχετικό με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα Cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα noikokyris.gr.

Κατηγορίες Cookies:

  • Αναγκαία Cookies: Επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του site, όπως προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, αποθήκευση προϊόντων στη wishlist, ηλεκτρονική πληρωμή κ.ά.
  • Cookies Λειτουργικότητας: Θυμούνται τις προτιμήσεις σας για προτάσεις προϊόντων βάσει των αναγκών σας.
  • Cookies Επιδόσεων: Συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας για βελτίωση της λειτουργίας του noikokyris.gr.
  • Cookies Διαφήμισης: Παρέχουν διαφημίσεις σχετικές με τα ενδιαφέροντα σας και μετρούν την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών καμπανιών.
  • Cookies Analytics: Χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των λειτουργιών της ιστοσελίδας.

Ρυθμίσεις Cookies:

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή σας (Chrome, Firefox, Edge κ.ά.) για ενημέρωση πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σε αυτή την περίπτωση, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του noikokyris.gr.

Διαφημιστές Τρίτων:

Διαφημιστές τρίτων, συμπεριλαμβανομένης της Google και της Meta, μπορεί να χρησιμοποιούν cookies για προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενες επισκέψεις σας στο noikokyris.gr. Μπορείτε να επιλέξετε να εξαιρεθείτε από τη χρήση cookies από την Google. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις διαφημίσεων σας.

Αλλαγές στην Πολιτική Cookies:

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτή την πολιτική οποτεδήποτε. Οι αλλαγές θα ισχύουν από τη στιγμή που η αναθεωρημένη πολιτική θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας.

Διαχείριση Cookies Google Analytics:

Οι επισκέπτες μπορούν να αποκλείσουν τα cookies Google Analytics για διαφημίσεις προβολής και να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις τους εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την Πολιτική Χρήσης Cookies.

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Κατά καιρούς, οι ιστότοποι και οι εφαρμογές μας ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς και από τους ιστότοπους των δικτύων των συνεργατών, των διαφημιστών και των συνδεδεμένων εταιρειών μας. Παρακαλούμε να ελέγχετε τις πολιτικές προστασίας της ιδιωτικής ζωής των συγκεκριμένων ιστότοπων πριν από την υποβολή προσωπικών δεδομένων.

Σύνδεση μέσω Κοινωνικών Δικτύων:

Επίσης, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία σύνδεσής σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την δυνατότητα, παρακαλούμε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις προστασίας ιδιωτικής ζωής στην αντίστοιχη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και περιεχόμενο που δημιουργείται από το χρήστη:

Κάποιοι από τους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας επιτρέπουν στους χρήστες να υποβάλουν το δικό τους περιεχόμενο. Να θυμάστε ότι κάθε περιεχόμενο που υποβάλλεται από τις δικές μας πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να προβάλλεται στο κοινό, συνεπώς πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν παρέχεται ορισμένα προσωπικά δεδομένα, όπως πληροφορίες οικονομικής φύσης ή στοιχεία διεύθυνσης. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ενέργειες στις οποίες προβαίνουν άλλα πρόσωπα αν δημοσιεύονται προσωπικά δεδομένα σε κάποιες από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μας, και συνιστούμε να μην δημοσιεύεται τέτοιου είδους πληροφορίες.

Αλλαγές στην παρούσα δήλωση απορρήτου:

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη υπόκειται στους όρους της παρούσας δήλωσης, καθώς επίσης και στα οριζόμενα στο διεθνές, κοινοτικό και εθνικό δίκαιο. Συνεπώς οι παρόντες όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορούν να αναθεωρούνται σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο. Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι χρήστες να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της ιστοσελίδας συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.